Marţi, 13 Noiembrie 2018, 04:19:40
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Şcoala Gimnazială "ALEXANDRU VLAHUŢĂ"-Iaşi

Categoriile secţiunii
Sondajul nostru
EVALUEAZA SITE-UL NOSTRU
Total răspunsuri: 174
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Director de articole

Acasă » Articole » Articolele mele

CONCURS "POLIŢIST PENTRU O ZI"

Concursul, lansat la începutul lunii martie, este parte a proiectului „Copilărie fără delincvență”, scopul lui fiind creşterea gradului de informare şi dezvoltarea unui comportament antiinfracţional şi preventiv în rândul elevilor şcolii, în perspectiva integrării tinerilor cu o cultură civică responsabilă în societatea românească. Inspectoratul de Poliție Județean Iași prin Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității,  în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” au fost partenerii şcolii în organizarea acestei competiţii.

Tema concursului „Polițist pentru o zi” a oferit participanților o paletă largă de subiecte legate de ceea ce reprezintă meseria de poliţist şi importanţa ei în viaţa noastră, subiecte care puteau  fi abordate cu ajutorul cunoștințelor și a imaginației. Concursul s-a adresat elevilor din clasele pregătitoare până în clasa a VIII-a  și s-a  desfășurat pe două secţiuni, elevii având posibilitatea de a opta între literatură: Povestiri – Eseu – Poezie şi arte plastice: Desene – Pictură – Colaje.

   La concurs au participat peste 100 de elevi,  la ambele secţiuni, astfel încât selecţia celor mai bune lucrări a fost foarte dificilă. S-au acordat premii şi menţiuni primilor patru clasaţi la fiecare secţiune, pe grupe de vârstă. Elevii au primit ca premii din partea instituţiilor partenere, ghiozdane, stik-uri, şepci, mape, calculatoare de buzunar, caiete, pixuri şi divesre materiale informative. Toți elevii cu lucrări înscrise în concurs au primit Diplomă de Participare.

 Mulţumim instituţiilor partenere pentru premiile acordate elevilor, pentru diplome şi pentru implicarea deosebită.

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: band (30 Martie 2015)
Vizualizări: 227 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Autentificare
Căutare
Realizat prof. LAURENȚIU BURLACU © 2018
Administrator IRINA ILIESCU
Creatorul de site-uriuCoz